Duwboten De Kaap

Scheepswerf De Kaap in Meppel heeft de opdracht van een Zwitserse multinational om minimaal negen duwboten te bouwen voor werkzaamheden in Colombia, Zuid-Amerika. De opdrachtgever is een wereldspeler op het gebied van vervoer en opslag van metalen, mineralen en kolen. Hij ontwikkelt transport over de Colombiaanse rivier Magdalena. Voor Maritiem Cluster Friesland is het een unieke opdracht om de complete technische installatie te leveren.

Duwboten geleverd met complete voortstuwing

Maritiem Cluster Friesland levert voor deze duwboten de complete voortstuwing en systemen voor gasolie, blige, water, sewage, werklucht, dekwas, lens en ballast. Voor de montage gebruiken de medewerkers compleet ingericht mobiele werkplaatscontainers. Hierin zitten onder andere gereedschappen, lasapparatuur, buig- en zaagmachines en montagematerialen.

Maritiem Cluster Friesland heeft veel kennis van en ervaring met dit type turn-key projecten. Opdrachtgevers komen graag terug. Bekijk ook de bouw van de Coastel Challenger, Frisian Landing Craft en de Coastal Discovery.

© 2018 - Maritiem Cluster Friesland Cookies