Faciliteit

De dwarshelling van Maritiem Cluster Friesland geeft ruimte aan schepen met een maximale lengte van 40 meter. De hellingwagens kunnen op willekeurige posities worden geplaatst en dragen ieder 100 ton.

De afbouwkade

De afbouwkade van Maritiem Cluster Friesland bestaat uit een werkponton en een afmeerponton waar werk boven de waterlijn plaats kan vinden voor schepen met een maximale lengte van 80 meter. Op het naastgelegen terrein is ruimte voor opslag en onderaannemers. De kade is walstroom (125A), (drink)water en perslucht beschikbaar.

De werf

De werf bestaat uit 8 hallen, met elk een eigen functie:

Buitenterrein

Op het buitenterrein is ruim voldoende plaats voor tijdelijke opslag van onderdelen en materialen. Ondernemers kunnen er tijdelijk hun voorzieningen opstellen. Een portaalkraan met een capaciteit van 10T kan het hele terrein bereiken. Lossen en laden is daardoor een kleinigheid.

Kantoor, kantine en parkeren

Maritiem Cluster Friesland heeft een moderne kantinefaciliteit voor de medewerkers en onderaannemers. Op het kantoor van Maritiem Cluster Friesland is ruimte voor onderaannemers en CV’ers om gedurende de bouwprojecten een kantoor in te richten. Er is parkeergelegenheid voor medewerkers, onderaannemers en bezoekers.

© 2018 - Maritiem Cluster Friesland Cookies